Єдина родина в центрі України

Кожен народ цікавий по-своєму, як і кожна людина. Кожен із нас окремо – особистість, а разом ми – дружний хоровод народів, посмішок, пісень, танців. Поруч з нами на Олександрійщині проживає багато євреїв, угорців, росіян, німців, казахів, татар та людей інших національностей, і це ніскілечки не заважає нам мирно жити. Та ми не зможемо зрозуміти одне одного без знань про нашу національну культуру та традиції.

Так в рамках проекту «Добродій», який підтримано Міжнародною організацією з міграції та фінансується Європейським Союзом, філією дитячої бібліотеки Перемозького мікрорайону організовано фестиваль національних культур «Єдина родина в серці України», в якому взяли участь вихованці дошкільного навчального закладу № 28.

/Files/images/_DSC0191.JPG/Files/images/_DSC0182.JPG

Програма фестивалю створена була насиченою. Учасники познайомилися з українською, єврейською, німецькою, ромською, російською, білоруською, угорською та іншими культурами та традиціями.

Надзвичайно чуттєві та душевні виступи наймолодших учасників фестивалю викликали хвилю бурхливих оплесків. Вихованці садочку показали український таночок та з полотнами , отримали заохочувальні подарунки та подяку.

/Files/images/_DSC0017.JPG/Files/images/_DSC0020.JPG

Захід також був наповнений виступами художніх колективів палацу культури «Світлопільський»

Кiлькiсть переглядiв: 272