Впроваджуємо спадщину В.О. Сухомлинського

В дошкільному навчальному закладі – яслах-садку № 39 управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської радивідбулося засідання методичного об’єднання вихователів середніх груп на тему «Духовне виховання дошкільників».

Учасники засідання переглянули заняття на тему «Добро творить дива», яке провела вихователь Селезньова І.В. Під час заняття педагог спонукала дітей до роздумів про добро і зло. Дошкільники згадали добрих та злих героїв казок, оцінювали вчинки героїв оповідання В. Сухомлинського «Покинуте кошеня», з цікавістю спостерігали за маленькими кошенятами, створили «Поляну доброти». Гостей вразили гарні малюнки дітей на тему «Доброта живе у серці».

Вихователь С. Мельнічок під час заняття на тему «Матінка-матуся» ефективно використала сімейні фотографії своїх вихованців у «Вернісажі радості», зацікавила грою «Електронний магазин», в якій діти старанно вибирали подарунки для мам та пояснювали свій вибір.

Малята уважно слухали оповідання В. Сухомлинського «Сива волосинка і «Що то щастя», висловлювали свої думки проте, як не засмутити маму. Під час ліплення на тему «Як мене називає матуся», дошкільники провили творчі здібності, фантазію.

С. Мельнічок провела майстер-клас для учасників засідання по роботі з пластиліновим тістом.

Педагоги, присутні на засіданні, ознайомилися зі слайд-презентацією з досвіду роботи ДНЗ-я/с №39 по впровадженню спадщини

В.О. Сухомлинського в практику роботи з дітьми, приймали активну участь в інтерактивній грі та переглянули відеофільм «Серце, віддане дітям».

/Files/images/1.6.М.о.2018.JPG/Files/images/1.3.М.о.2018.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 241