Проведення тематичного тижня, присвяченого Дню захисника України в ДНЗ № 42

З метою формування інтересу до героїчного минулого нашої країни, вшанування героїв минулого і сучасності, формування патріотичних почуттів, поваги до захисників Вітчизни, з 9 по 13 жовтня 2017 року в ДНЗ № 42 проведенотематичний тиждень, присвячений Дню захисника України.

Під час його проведення педагогічні працівники використали інтерактивні форми роботи з дошкільниками по вихованню соціально-моральних якостей майбутнього захисника України.

12 жовтня 2017 року на старших групах «Лісова казка» (вихователь Орлик Л.Д., муз керівник Долотова О.Б.), «Сонечко» (вихователь Колосюк В.О.) проведено патріотичне свято «Вітаємо З Днем захисника України!». На свято були запрошені бійці, які приймали участь в АТО, а також волонтери. Вихованці показали свої артистичні здібності під час виконання хороводів, пісень, віршів про Україну, про козаків. Також діти закріпили свої знання про славне минуле нашого народу – про мужніх, сміливих козаків, які були зразком доблесті і відданості Україні.

Проведення тематичного Тижня сприяло вихованню в дітей дошкільного віку патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до героїв-визволителів, вшанування пам’яті про героїчне минуле та сьогодення нашого народу.

Кiлькiсть переглядiв: 269