Спортивне орієнтування у с. Веселе

12-13 червня 2017 року відпочиваючі табору «Олімп» з вчителем географії Ломакою Л.В. та педагогом-організатором Губль О.В. поїхали до с. Веселого, де керівник туристичного клубу «Пілігрим» Ізмайлов С.П. організував спортивне орієнтування в лісовому масиві.

Діти практично співставляли картографічні позначки на місцевості та знаходили контрольні пункти, позначені на топографічній карті місцевості. Орієнтування відбувалося не на швидкість, а на результативність знайдених КП. Кращі результати показали Гуленко Назар, Студінська Тетяна та Мосійчук Михайло. Керівники групи теж спробували орієнтуватися на місцевості та знайшли всі КП. Відпочиваючи грали в рухливі ігри, готували обід та вечерю в природніх умовах, вчилися встановлювати намети, жваво спілкувалися, співали пісні та грали на гітарі. Спасибі Ізмайлову С.П., який частково забезпечив дітей туристичним спорядженням, для ночівлі в природних умовах та батькам, які виділили кошти на проїзд та продукти харчування.

Це саме той активний відпочинок, що пропагує здоровий спосіб життя, формує практичні навички, сприяє згуртованості та розвитку особистості. Сподіваємося, що кількість активних туристів у ліцеї з року в рік буде поповнюватися не тільки серед учнів, а і серед вчителів.

Кiлькiсть переглядiв: 377