Загально-садове свято «Хай в серці кожної дитини живе любов до України!»

Національно-патріотичне виховання на сьогодні є актуальним та важливим питанням. Формування громадянина – патріота України з високою національною свідомістю, який з повагою ставиться до традицій і культури свого народу, свідомо ставиться до свого здоров’я – завдання, що стоїть перед педагогами.

Тому 22 серпня напередодні 25 річниці Деня незалежності України, у Санаторному дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) №16 відбулося загально-садове свято, яке розпочало тематичний тиждень «Хай в серці кожної дитини живе любов до України!».

Музичний керівник Даценко О.В. підготувала чарівне дійство, яке розповідало дітям про те, як народилася і росла Україна. Розпочала свято віршем про незалежність рідної країни завідувач дитячим закладом Буц О.М., а продовжили діти, традиційно заспівавши гімн України. Запальні та ліричні танці, мелодійні пісні та патріотичні вірші заполонили душі усіх присутніх дітей, батьків та педагогів.
Також була проведена виставка дитячих робіт «Мій подарунок Україні!»
Кожна дитина мала змогу подарувати подарунок для рідної Батьківщини.

Розкриваючи традиції українського народу, його духовні цінності, повагу до своєї нації - створимо нове покоління патріотів нашої України.

/Files/images/dnz_16/2015-2016_nr/hay_v_serts_kojno_ditini_jive_lyubov_do_ukrani/6.jpg

/Files/images/dnz_16/2015-2016_nr/hay_v_serts_kojno_ditini_jive_lyubov_do_ukrani/2.jpg/Files/images/dnz_16/2015-2016_nr/hay_v_serts_kojno_ditini_jive_lyubov_do_ukrani/3.jpg/Files/images/dnz_16/2015-2016_nr/hay_v_serts_kojno_ditini_jive_lyubov_do_ukrani/4.jpg/Files/images/dnz_16/2015-2016_nr/hay_v_serts_kojno_ditini_jive_lyubov_do_ukrani/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 268